Leiebil i USA

Sammenlign priser på leiebil i USA. Raskt og enkelt.

Søk blant mer enn 1 300 leiebilselskaper og leverandører og finn den beste prisen på leiebil i USA.

Søk etter leiebiler i USA

Finn raskt og enkelt den beste prisen på leiebil i USA blant tusenvis av bilutleiefirmaer. Gjennom våre leverandører tilbyr vi leiebiler i hele USA.

Sammenlign leiebiler og priser

Sammenlign bilutleie og priser for å finne de beste tilbudene på leiebiler i USA, helt gratis. Ingen skjulte avgifter. Gratis avbestilling.

Velg og bestill leiebil

Velg det aller beste tilbudet på leiebil og bestill den perfekte leiebilen for deg. Leiebil i USA til de beste prisene.


Vi finner flere leiebiler i USA

Vi sammenligner leiebiler og priser fra tusenvis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene

  • Avis bilutleie
  • Hertz bilutleie
  • Europcar bilutleie
  • Sixt bilutleie
  • Budget bilutleie
  • Thrifty bilutleie
  • Enterprise bilutleie
  • Alamo bilutleie

...og mange flere

Billige leiebiler i USA

Sammenlign priser på leiebiler i USA

TravelStep søker blant tusenvis av leiebilselskaper og leverandører for å finne de billigste og beste tilbudene på leiebil. Søk og sammenlign leiebiler raskt og enkelt, og bestill din leiebil i USA direkte hos bilutleiefirmaet. Bruk søkefeltet over til å finne billig leiebil i USA. Finn og bestill leiebil i god tid før du skal reise for a sikre deg det aller beste tilbudet. Ingen tilleggsavgifter. Kun de beste tilbudene. TravelStep finner flere leiebiler i USA slik at du sparer tid og penger.

Med leiebil i USA

USA er det perfekte landet for å feriere med leiebil. Med et så utstrakt og varierende landskap kan en nyte en road-trip fra øst til vest på den berømte Route 53, beundre Stillehavet fra motorvei nummer 1 (Pacific Highway 1) fra Los Angeles til San Francisco eller blir fasinert av broveien til Key West helt sør i Florida. Mulighetene er mange med leiebil i USA.

USA er bilens hjemland og leiebiler er ikke noe unntak. Når en leier bil i USA kan en være sikker på at en får en moderne bil og gjerne en stor bil til en rimelig pris. I tillegg så er bensinprisene relativt lavere enn i Europa. Veiene er nok de beste i verden som gjør at det ligger til rette for en veldig bra bilferie.

Om du velger å kjøre USA på kryss og tvers i en komfortabel leiebil eller å cruise på Sunset Strip i Los Angeles eller Las Vegas Boulevard i en sportsbil, ligger mulighetene til rette med et stort utvalg av leiebiler. Finn frem solbrillene og sitt deg komfortabelt tilbake i førersetet før du legger ut på den perfekte bilturen i USA.